Водолеят е щедър, отворен за общуване и винаги се интересува

...
 
Водолеят е щедър, отворен за общуване и винаги се интересува
Коментари Харесай

Любов според зодиакалния знак: мъж – Водолей

 

Водолеят е великодушен, отворен за другарство и постоянно се интересува от другите хора, вземайки интензивно присъединяване в живота им. Обективно видяно, той е благополучен единствено когато се усеща нужен на някого. Водолеят има доста познати, в чиито проблеми е подготвен да се потопи, без да пести време и старания.

Известен Водолей е Джъстин Тимбърлейк. Освен него под този зодиакален знак са родени Джон Траволта, Аштън Къчър, Илайджа Ууд, Никълъс Картър.

 

Водолеят е в непрекъснато търсене на нови, забавни решения – той има изразени аналитични качества. Донякъде въздържан и нерешителен по природа, той нормално избира да изчака, до момента в който дамата направи първата крачка. Ако желае да излезе с него на среща, тя ще би трябвало да поеме самодейността в свои ръце. Но това въобще не приказва за безразличието му към дамите. Просто за него пристрастеността е немислима без другарство, а другарството не се появява за една нощ. Ако желаете да съблазните Водолей, бъдете по-мистериозни! С други думи, бъдете непредсказуеми. Вашата задача е да изглеждате непревземаеми, по-късно да сте подготвени да вършиме секс с него на всички места и когато и да е, само че в никакъв случай – на ниска цена. Повторете този цикъл няколко пъти.

Комбинацията от половост и разум има „ гибелен “ резултат върху Водолея, тъй че сред правенето на обич водете доста интелигентни диалози с него и ще бъдете оценени.

Водолеят не е основан да живее и работи в непрекъснато напрежение. Той е много изобретателен, само че да го наречеш съзнателен чиновник е малко пресилено.

Този човек е модернист по природа, той не почита обичаите и традициите, избира да измисля и ползва нови, измислени от самия него. Мотото му е: „ Няма монумент на консерватизма в нито една страна по света “.

Опитът да „ укротите “ Водолея в множеството случаи е загуба на време. Той желае да бъде свободен като вятъра. Естествено, обича да пътува. Независимостта на Водолея постоянно му изиграва номер – макар изобилието от познати, той има доста малко същински другари.

Водолеят доста елементарно харчи пари – постоянно те изтичат през пръстите му като вода. Въпреки това той е в положение да печели добре, единствено в случай че средствата са нужни не на него самия, а на някой от неговите родственици.

Този мъж се влюбва елементарно, само че не бърза да предложи брак, пробвайки се да откри своя блян. Този, който може да „ кликне “ на Водолея, ще има огромен шанс. Той е проницателен и гальовен, от сърце се радва на живота и е добре осведомен с хората. Водолеите са положителни съпрузи – те рядко изневеряват и флиртуват само от любознание и предпочитание за оригиналност.

За Водолея дамата е доста повече от „ полов обект “, той се интересува освен от тялото й, само че и от нейната душа и нейните мисли. Той потегля към доближаване извънредно деликатно, постепенно, наслаждавайки се на любовната любовна игра. По принцип Водолеят е добър ухажор. Всяка негова еротична фикция е почтена да бъде осъществена неотложно и той  никога няма да откаже предложение да опита нещо ново. Леглото за него е сцена, на която се старае да не играе една и съща роля два пъти. Той е същински „ сексуален специалист “, учещ с интерес цялата литература по тази тематика.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР